Rezumat Cartea nuntii - George Calinescu

Provocările venite în ultimul timp din câmpul literar românesc au modificat substanțial lectura textelor scriitorilor moderni. În colecția „Literatura română modernă " sunt „arhivate" contribuțiile unor participanți majori la schimbarea de discurs literar.
Citește tot rezumatul cărții Cartea nuntii... Încercăm astfel să adresăm o invitație elevilor și profesorilor de a căuta să înțeleagă mizele și subtextul unei transformări de paradigmă literară. Cartea nunții este romanul a două lumi, una ultraarhaică alta ultramodernă. Iată un spectacol cu atât mai sesizant, cu cât și contrastul e mai artistic și mai minuțios studiat și care face din Cartea nunții unul din valoroasele documente ale societății noastre contemporane. Poezia citadina, în care mari autori au dat pagini clasice, își adaugă astăzi acest roman ancorat puternic în inima Bucureștilor moderni. - Perpessicius Carte recomandată de  Ioan-Aurel Pop în cadrul proiectului Libris, "Oameni și cărți". Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cartea nuntii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cartea nuntii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
0 secunde