Rezumat Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine - Colleen Hoover, Tarryn Fisher

Charlie Wynwood si Silas Nash au fost cei mai buni prieteni inca de cand au invatat sa mearga. S-au indragostit unul de celalalt de la paisprezece ani. Dar intr-o dimineata... au devenit complet straini.
Citește tot rezumatul cărții Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine... Primul lor sarut, prima cearta, momentul in care s-au indragostit... amintirile acestea s-au evaporat. Din ce cauza s-a intamplat totul? Care este adevarul? Cu cat afla mai multe despre relatia lor, cu atat mai mult se intreaba de ce au hotarat sa fie impreuna. Sa uiti e ingrozitor, dar sa-ti amintesti poate fi mai rau. O poveste de iubire plina de mister, asa cum nu s-a mai scris pana acum. Traducere din limba engleza de Dan Dobos. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine scrisă de Colleen Hoover, Tarryn Fisher. Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine face parte din categoria Carti pentru adolescenti, Young Adult. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 416 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Never Never. Nu uita sa-ti aduci aminte de mine și, de asemenea, sperăm că autorul Colleen Hoover, Tarryn Fisher, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde