Rezumat Momente si schite - Ion Luca Caragiale

Ion Luca Caragiale a fost un dramaturg, nuvelist, pamfletar, poet, scriitor, director de teatru, comentator politic și ziarist român, de origine greacă. Este considerat a fi cel mai mare dramaturg român și unul dintre cei mai importanți scriitori români.
Citește tot rezumatul cărții Momente si schite... A fost ales membru post-mortem al Academiei Române.  Carte recomandată de Cristian Teodorescu în cadrul proiectului Libris, "Oameni și cărți".

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Momente si schite?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Momente si schite și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Momente si schite scrisă de Ion Luca Caragiale. Momente si schite a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Momente si schite este editura HERRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERRA aici. Cartea Momente si schite face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Momente si schite și, de asemenea, sperăm că autorul Ion Luca Caragiale, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MOMENTE SI SCHITE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde