Rezumat O crima imperfecta - Teresa Solana

Naratorul, un pretins detectiv particular are, împreună cu fratele său geamăn, o agenție ilegală. Într-o zi, cei doi frați sunt angajați de Lluis Font, un deputat din Barcelona, pentru a-i spiona soția, întrucât acesta descoperise într-o expoziție pariziană un portret al Lidiei Font și dorea să afle dacă ea îl înșela cu pictorul.
Citește tot rezumatul cărții O crima imperfecta ... Dar soția deputatului este asasinată în ziua de Crăciun, cu niște bomboane primite într-un misterios cadou. „Detectivii“ descoperă apoi că deputatul are o amantă: sora Lidiei și, prin urmare, ar fi putut să-și ucidă chiar el soția. Să fie oare deputatul adevăratul asasin? Cei doi frați vor reuși să descifreze acest mister, ajungând la concluzia că nicio crima nu este „perfecta“. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O crima imperfecta ?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O crima imperfecta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O crima imperfecta scrisă de Teresa Solana. O crima imperfecta a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea O crima imperfecta este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea O crima imperfecta face parte din categoria Carti thriller. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O crima imperfecta și, de asemenea, sperăm că autorul Teresa Solana, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O CRIMA IMPERFECTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde