Rezumat Scurtatura inspre Paradis - Teresa Solana

O bine-cunoscută scriitoare este asasinată în Barcelona după ce primește un premiu literar. Suspectul crimei este Amadeu Cabestany, un scriitor ermetic. Dar Cabestany are un alibi: în ziua crimei, a fost acostat de un traducător disperat.
Citește tot rezumatul cărții Scurtatura inspre Paradis... Gemenii Fernandez vor fi angajați pentru a-l găsi pe traducător. Cine a omorât-o, prin urmare, pe scriitoare?  Amestecul de comedie și roman polițist îl va atrage pe cititor. În plus, romanul invită la descoperirea adevăratelor identități care se ascund în spatele personajelor și, în același timp, îl introduce pe cititor în lumea industriei editoriale. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Scurtatura inspre Paradis?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Scurtatura inspre Paradis și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Scurtatura inspre Paradis scrisă de Teresa Solana. Scurtatura inspre Paradis a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Scurtatura inspre Paradis este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Scurtatura inspre Paradis face parte din categoria Carti thriller. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Scurtatura inspre Paradis și, de asemenea, sperăm că autorul Teresa Solana, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SCURTATURA INSPRE PARADIS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde