Rezumat Tanarul Anania, Ingerul cu barba - Ioan St. Lazar

C
Citește tot rezumatul cărții Tanarul Anania, Ingerul cu barba... artea de fattă al doilea volum, intitulat metaforic Tânărul Anania – Îngerul cu barbă și definit drept „eseu biografic“, urmează un fir convulsionat al vieții tânărului cărturar din anii 1941-1948 (cu detenții, pribegii, studii întrerupte, arestări și prigoane) și în care se profilează, prin vitregii de soartă (marcate în capitole precum: „Răscruci de vremuri“– răscruci de drumuri, „Cu viață hărțuită“ prin zodii de balans sau „Îngerul cu barbă“, evocând greva clujeană din 1946 și urmările ei), devenirea personalității sale exponențiale; aceasta îi este decelată, că trei ramuri din același trunchi, respectiv, ca „om al Istoriei“, „om al Ecclesiei“ și „om al Literaturii“ – pentru a căror percepere autorul manifestă o aplicație autentică, minuțioasă și elevată. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tanarul Anania, Ingerul cu barba?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tanarul Anania, Ingerul cu barba și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tanarul Anania, Ingerul cu barba scrisă de Ioan St. Lazar. Tanarul Anania, Ingerul cu barba a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tanarul Anania, Ingerul cu barba este editura RENASTEREA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RENASTEREA aici. Cartea Tanarul Anania, Ingerul cu barba face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 422 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tanarul Anania, Ingerul cu barba și, de asemenea, sperăm că autorul Ioan St. Lazar, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TANARUL ANANIA, INGERUL CU BARBA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde