Rezumat Spectacolul Propagandei - Calin Hentea

 Spectacolul propagandei ni se prezintă zilnic sub multe și nebănuite forme. Ni se strecoară în minte și în suflet țâșnind pe neașteptate, uneori chiar atunci când ne simțim mai bine și suntem mai relaxați, din paginile ziarelor, dintr-o secvență de film, dintr-un refren la modă, dintr-un afiș la colț de stradă sau dintr-o vorbă auzită la radio sau la televizor în timpul cinei.
Citește tot rezumatul cărții Spectacolul Propagandei... Această carte încearcă să identifice și să analizeze prezența și rolul propagandei în spațiul public în care trăim. (Călin Hentea) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Spectacolul Propagandei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Spectacolul Propagandei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Spectacolul Propagandei scrisă de Calin Hentea. Spectacolul Propagandei a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Spectacolul Propagandei este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Spectacolul Propagandei face parte din categoria Publicistica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Spectacolul Propagandei și, de asemenea, sperăm că autorul Calin Hentea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SPECTACOLUL PROPAGANDEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde