Rezumat Facand din viata rugaciune - Mitropolitul Antonie

Trebuie ca rugăciunea sa cuprindă tot ceea ce reprezintă viața noastră. Și dimineața când ne trezim, stând înaintea lui Dumnezeu, I ne-am putea adresa astfel: „Doamne, Îți mulțumesc că sunt încă în viață, că m‑am deșteptat din somn ca și cum m-ai ridicat din moarte, trezindu-mă din nou la viață.
Citește tot rezumatul cărții Facand din viata rugaciune... Mă așteaptă o nouă zi, o zi ce n-a mai fost, care înseamnă înnoire, care se întinde la picioarele mele ca o nemărginită câmpie înzăpezită. Ajută‑mă să pășesc în așa fel încât să nu prihănesc cu nimic albul ei nepătat. Binecuvântează‑mă și binecuvântează această zi!” Apoi întâmpină această zi asemenea unui sol al lui Dumnezeu. Înfruntă fiecare situație, întâmpină pe fiecare om ca și cum menirea lor este cea de a dovedi că ești creștin. Și să nu‑ți închipui că doar situațiile bune, sfinte și binecuvântate sunt de la Dumnezeu. De fapt, până și cele mai grele situații și cei mai răi oameni pe care‑i întâlnești sunt daruri de la Dumnezeu: ești creștin, și Domnul Dumnezeu te pune în astfel de situații pline de tensiuni otră­vitoare, de temeri, de dureri, de ură, ca să ­aduci cu tine pacea, iubirea și adevărul lui Dumnezeu, însăși prezența lui Dumnezeu. Mitropolitul Antonie Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Facand din viata rugaciune?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Facand din viata rugaciune și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Facand din viata rugaciune scrisă de Mitropolitul Antonie. Facand din viata rugaciune a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Facand din viata rugaciune este editura SOPHIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SOPHIA aici. Cartea Facand din viata rugaciune face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte ușor de citit, are doar 136 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Facand din viata rugaciune și, de asemenea, sperăm că autorul Mitropolitul Antonie, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FACAND DIN VIATA RUGACIUNE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde