Rezumat Asasinul orb - Margaret Atwood

După cincizeci de ani, Iris Chase își amintește împrejurările misterioasei dispariții a Laurei. Viețile celor două surori își împletesc firele, iar episoadele erotice se întretaie cu destinul unui asasin orb, pus să ucidă o fecioară de care pînă la urmă se îndrăgostește, dar și cu apăsate aluzii mitologice, de care Eneida lui Vergiliu nu este străină.
Citește tot rezumatul cărții Asasinul orb... Întreaga istorie a romanului nu părăsește însă fundalul secolului XX, pe care Margaret Atwood îl acoperă de umbrele trecutului, de fiorul fanteziei ce pîndește viața, cu iubirile și trădările ei. Romanul Asasinul orb a primit Man Booker Prize în 2000, în 2001 a fost nominalizat la Orange Prize for Fiction, iar în 2002 la International IMPAC Dublin Literary Award. Revista Time l-a declarat cel mai bun roman al anului 2000 și l-a inclus în lista celor mai bune 100 de romane scrise în limba engleză din 1923 pînă în prezent. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Asasinul orb?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Asasinul orb și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Asasinul orb scrisă de Margaret Atwood. Asasinul orb a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Asasinul orb este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Asasinul orb face parte din categoria Romane de dragoste, Carti romantice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 660 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Asasinul orb și, de asemenea, sperăm că autorul Margaret Atwood, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ASASINUL ORB PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde