Rezumat Arhiva lui Sherlock Holmes - Arthur Conan Doyle

Volum ilustrat Arhiva lui Sherlock Holmes (în engleză The Case-Book of Sherlock Holmes) este o colecție finală de 12 povestiri polițiste scrise de Sir Arthur Conan Doyle și avându-l în rolul principal pe faimosul detectiv.
Citește tot rezumatul cărții Arhiva lui Sherlock Holmes... Acestea povestiri scurte au fost publicate inițial ca simple povestiri în reviste în perioada 1921-1927, apoi în volum, în 1927, editat de John Murray din Anglia. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Arhiva lui Sherlock Holmes?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Arhiva lui Sherlock Holmes și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Arhiva lui Sherlock Holmes scrisă de Arthur Conan Doyle. Arhiva lui Sherlock Holmes a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Arhiva lui Sherlock Holmes este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Arhiva lui Sherlock Holmes face parte din categoria Carti politiste. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Arhiva lui Sherlock Holmes și, de asemenea, sperăm că autorul Arthur Conan Doyle, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ARHIVA LUI SHERLOCK HOLMES PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde