Rezumat O drama sub Napoleon - Arthur Conan Doyle

Miezul narațiunii și partea ei importantă o constituie întâlnirea cu Împăratul și evocarea acestuia dintr-o multitudine de planuri: prin observațiile personale ale lui De Laval (în împrejurări și ambiante mereu schimbate), prin povestirile unor personaje din intimitatea lui Napoleon, prin propriile istorisiri ale acestuia, prin convorbirile și reacțiile celor din jurul lui față de tot ce face el etc.
Citește tot rezumatul cărții O drama sub Napoleon... De altfel, însuși autorul e nevoit să recunoască, spre finalul cărții, că ceea ce dă greutate povestirii e tocmai prezenta în cadrul ei a Imperatorului: „Poate că (povestirea) - scrie el - n-ar fi fost așa de interesantă, dacă nu introduceam figura Împăratului, care, pretutindeni unde apare, eclipsează pe celelalte, întocmai după cum soarele eclipsează stelele.“ - I. Oprișan Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O drama sub Napoleon?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O drama sub Napoleon și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O drama sub Napoleon scrisă de Arthur Conan Doyle. O drama sub Napoleon a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea O drama sub Napoleon este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea O drama sub Napoleon face parte din categoria Istorie Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O drama sub Napoleon și, de asemenea, sperăm că autorul Arthur Conan Doyle, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O DRAMA SUB NAPOLEON PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde