Rezumat Aventurile lui Sherlock Holmes - Arthur Conan Doyle

Volum ilustrat În 1889, inspectorul Lestrade îl cheamă pe Sherlock Holmes printr-o telegramă într-un sat din comitatul Herefordshire, unde un proprietar local de terenuri, Charles McCarthy, a fost asasinat.
Citește tot rezumatul cărții Aventurile lui Sherlock Holmes... Inspectorul Lestrade de la Scotland Yard era convins că Charles McCarthy a fost ucis de fiul său James, probele împotriva acestuia fiind zdrobitoare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aventurile lui Sherlock Holmes?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aventurile lui Sherlock Holmes și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Aventurile lui Sherlock Holmes scrisă de Arthur Conan Doyle. Aventurile lui Sherlock Holmes a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Aventurile lui Sherlock Holmes este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Aventurile lui Sherlock Holmes face parte din categoria Carti politiste. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Aventurile lui Sherlock Holmes și, de asemenea, sperăm că autorul Arthur Conan Doyle, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AVENTURILE LUI SHERLOCK HOLMES PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde