Rezumat Cercetarea averilor. Teorie si jurisprudenta - Ion Popa

Lucrarea „Cercetarea averilor. Teorie și jurisprudența” se adresează în egală măsură cetățeanului mai puțin sau deloc familiarizat cu problematica cercetării averii, dar și profesionistului implicat direct sau indirect în acest specific proces de cercetare a averii unor anumite categorii de persoane.
Citește tot rezumatul cărții Cercetarea averilor. Teorie si jurisprudenta... În sensul cercetării au fost avute în vedere atât aspecte administrativ-organizatorice în legătură cu înființarea și funcționarea Comisiilor, cât și aspecte de activitate concretă, începând cu sesizarea Comisiei, propunerea, administrarea și valorificarea probelor, pronunțarea ordonanței și căile de atac asupra acesteia, natura juridică a activității Comisiilor și a actelor adoptate de către acestea, toate aspectele enumerate fiind prezentate în întreaga lor diversitate interpretativă, argumentativă și decizională rezultată în principal din jurisprudența Comisiilor. Nu s-a urmărit și nici nu s-au formulat în cuprinsul lucrării, teze critice sau dimpotrivă aprobative în raport de ordonanțele adoptate de Comisii, multe dintre argumentele invocate în lucrare fiind citate din chiar considerentele ordonanțelor. În cadrul lucrării au fost avansate propuneri punctuale de clarificare a normelor legale incidente în materie, aflate în vigoare, dar și de adoptare a altora suplimentare care să elimine sau să prevină echivocul interpretativ și aplicativ. Speram ca pe baza acestor propuneri și a concluziilor prezenței lucrări, cercetarea averii să constituie nu numai materie de dezbatere specială în cadrul unor seminarii profesionale organizate în acest scop de Institutul Național al Magistraturii, cu aprobarea Consiliului Superior al Magistraturii, ci și subiect de dezbatere transparentă, cu participarea deschisă a tuturor celor interesați, inclusiv a Agenției Naționale de Integritate. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cercetarea averilor. Teorie si jurisprudenta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cercetarea averilor. Teorie si jurisprudenta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cercetarea averilor. Teorie si jurisprudenta scrisă de Ion Popa. Cercetarea averilor. Teorie si jurisprudenta a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cercetarea averilor. Teorie si jurisprudenta este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Cercetarea averilor. Teorie si jurisprudenta face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cercetarea averilor. Teorie si jurisprudenta și, de asemenea, sperăm că autorul Ion Popa, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde