Rezumat Steaua Amantilor - Philippe Sollers

Un bărbat, o femeie, o insulă, multă tandrețe, liniște, nemișcare, reverie - aproape tot ce e necesar pentru o tramă românescă. Să simți prin cuvinte plenitudinea senzuală a spectacolului și s-o scrii: frumusețea trupului, a unui peisaj.
Citește tot rezumatul cărții Steaua Amantilor... Cuvinte mai degrabă decât întâmplări, decât narațiune... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Steaua Amantilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Steaua Amantilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Steaua Amantilor scrisă de Philippe Sollers. Steaua Amantilor a apărut în anul 2005. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2005 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Steaua Amantilor este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Steaua Amantilor face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Steaua Amantilor și, de asemenea, sperăm că autorul Philippe Sollers, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde