Rezumat Secretul - Philippe Sollers

Nu se întâmplă în fiecare zi să-ți pice în mână adevăratele confesiuni ale unui agent secret. Dimpotrivă, ficțiuni fanteziste sau fantastice sunt oferite de obicei drept pradă publicului credul; iată o carte fundamentală, clară, simplă și, speram, neliniștitoare și emoționantă, instructivă și amuzantă.
Citește tot rezumatul cărții Secretul... Narațiunea se înscrie în mai multe puncte cruciale din spatele istoriei contemporane: atentatul contra papei, în 1981, la Roma, rămas atât de misterios; rațiunile adânci ale descompunerii și recompunerii vechiului echilibru al Minciunii și al Terorii; redistribuirea, peste tot accelerată, a puterilor oculte; creșterea generală a corupției, a crimei organizate și a negustoriei de tot felul (începând cu piața reproducerii mecanice a corpului omenesc). Un om vorbește: îl vedem în intimitatea vieții sale, amenințată fără încetare; înfruntându-și superiorii și adeseori suspectat de ei; încercând să supraviețuiască în războiul implacabil al Informației; dezvăluind, în fine, cu o stranie convingere, resorturile unei lumi atât de frapant antinăturale, în care suntem, de acum, azvârliți. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Secretul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Secretul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Secretul scrisă de Philippe Sollers. Secretul a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Secretul este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Secretul face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Secretul și, de asemenea, sperăm că autorul Philippe Sollers, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SECRETUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde