Rezumat Secretul - Philippe Sollers - Philippe Sollers

Nu se întâmplă în fiecare zi să-ți pice în mână adevăratele confesiuni ale unui agent secret. Dimpotrivă, ficțiuni fanteziste sau fantastice sunt oferite de obicei drept pradă publicului credul; iată o carte fundamentală, clară, simplă și, speram, neliniștitoare și emoționantă, instructivă și amuzantă.
Citește tot rezumatul cărții Secretul - Philippe Sollers... Narațiunea se înscrie în mai multe puncte cruciale din spatele istoriei contemporane: atentatul contra papei, în 1981, la Roma, rămas atât de misterios; rațiunile adânci ale descompunerii și recompunerii vechiului echilibru al Minciunii și al Terorii; redistribuirea, peste tot accelerată, a puterilor oculte; creșterea generală a corupției, a crimei organizate și a negustoriei de tot felul (începând cu piața reproducerii mecanice a corpului omenesc). Un om vorbește: îl vedem în intimitatea vieții sale, amenințată fără încetare; înfruntându-și superiorii și adeseori suspectat de ei; încercând să supraviețuiască în războiul implacabil al Informației; dezvăluind, în fine, cu o stranie convingere, resorturile unei lumi atât de frapant antinăturale, în care suntem, de acum, azvârliți. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Secretul - Philippe Sollers?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Secretul - Philippe Sollers și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Secretul - Philippe Sollers scrisă de Philippe Sollers. Secretul - Philippe Sollers a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Secretul - Philippe Sollers este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Secretul - Philippe Sollers face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Secretul - Philippe Sollers și, de asemenea, sperăm că autorul Philippe Sollers, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SECRETUL - PHILIPPE SOLLERS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

1 secunde