Rezumat Emanciparea Privirii. Despre Binefacerile Infidelitatii - Eugen Negrici

Studiul profesorului Eugen Negrici Emanciparea privirii. Despre binefacerile infidelității propune o poietică a receptării înnoitoare, oferind exemple pentru un îndrumar de educare a privirii, de orientare în hățișurile textului, dar și în lumea artelor plastice, avansînd cîteva metode de stimulare a percepției, de cultivare și reformare a imaginației.
Citește tot rezumatul cărții Emanciparea Privirii. Despre Binefacerile Infidelitatii... Cartea este dedicată tuturor celor care, odată intrați în contact cu un produs artistic, îi schimbă destinul, reușind, prin capacitatea lor de interpretare, să-i dea noi sensuri, să-l readucă la viață și, deschizînd cai nebănuite de receptare, să devină coautori.     „Iată, cartea aceasta chiar despre acest lucru vorbește, despre «travaliul necontenit», despre activitatea creatoare a interpretului și despre transformarea acestuia într-un personaj conștient de rolul lui, stimulat de sentimentul euforizant că e capabil să încetinească procesul convenționalizării, că poate să se opună instituționalizării percepției și socializării obiectului. Un personaj care visează să creeze, pe cont propriu, o realitate expresivă, o lume în care totul se înnoiește și vibrează miraculos, o lume într-o perpetuă sărbătoare extravagantă, unde nu contează decît jocul imaginației.” (Eugen Negrici) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Emanciparea Privirii. Despre Binefacerile Infidelitatii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Emanciparea Privirii. Despre Binefacerile Infidelitatii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Emanciparea Privirii. Despre Binefacerile Infidelitatii scrisă de Eugen Negrici. Emanciparea Privirii. Despre Binefacerile Infidelitatii a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Emanciparea Privirii. Despre Binefacerile Infidelitatii este editura CARTEA ROMANEASCA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA ROMANEASCA aici. Cartea Emanciparea Privirii. Despre Binefacerile Infidelitatii face parte din categoria Litere Critica Literara. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 368 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Emanciparea Privirii. Despre Binefacerile Infidelitatii și, de asemenea, sperăm că autorul Eugen Negrici, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EMANCIPAREA PRIVIRII. DESPRE BINEFACERILE INFIDELITATII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde