Rezumat Limba romana, intre infern si paradis - Solomon Marcus

    “Ce se întâmplă cu limba română în condițiile integrării europene și ale globalizării de toate felurile, economice, financiare, politice comunicaționale, informaționale, computaționale, cognitive și culturale? Iată prima întrebare care ne preocupă și la care începem prin a ne referi la aventura noastră personal cu limba română.
Citește tot rezumatul cărții Limba romana, intre infern si paradis... Dar ne preocupă și alte probleme, cum ar fi: rămâne limba română numai un instrument de comunicare practică sau reușim s-o salvăm și s-o transmitem noilor generații în toată splendoarea ei culturală și spirituală, cu tot trecutul ei glorios? Cum să facem față ofensivei vulgarului care se manifestă în practică lingvistică de fiecare zi, pe stradă și în mass-media (televiziunea și internetul sunt deopotrivă contaminate de acest flagel) ca urmare a propagării fenomenelor de incultură și semianalfabetism, consecința a eșecului educațional?” (Solomon Marcus) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Limba romana, intre infern si paradis?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Limba romana, intre infern si paradis și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Limba romana, intre infern si paradis scrisă de Solomon Marcus. Limba romana, intre infern si paradis a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Limba romana, intre infern si paradis este editura SPANDUGINO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SPANDUGINO aici. Cartea Limba romana, intre infern si paradis face parte din categoria Litere Filologie. Este o carte subțirică, are numai 84 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Limba romana, intre infern si paradis și, de asemenea, sperăm că autorul Solomon Marcus, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde