Rezumat Rani deschise vol.7. Educatia omenescului - Solomon Marcus

Seria Răni deschise ar fi trebuit să se încheie odată cu volumul 6, apărut postum. Dar ea nu s-a lăsat încheiată, bogăția materialului impunând publicarea volumului de față, care reproduce, în bilanț atent, opt texte rămase nepublicate din anul 2012, 17 texte care completează imaginea anului 2013 și 37 texte care reprezintă doar o parte din prestația pe 2014 a autorului.
Citește tot rezumatul cărții Rani deschise vol.7. Educatia omenescului... (…) Desfășurarea proiectului Răni deschise nu ar fi fost posibilă fără provocările lansate de reviste, posturi de televiziune, școli și alte instituții de învățământ și cultura ale României. Solomon Marcus a intervenit atunci când era invitat și amploarea acțiunii sale e potențată de interesul cu care a fost așteptată și solicitată. (…) La fel cu toate volumele apărute până acum ale seriei, volumul de față intră în ecou cu cele care l-au precedat. Temele asupra cărora Solomon Marcus a insistat încă de la început sunt problemele de fond ale educației actuale: educația matematică și științifică perimată, nevoia de dialog între disciplinele care se predau la școală și între profesorii care le corespund, obligațiile culturale și formative ale profesorilor, independent de materia pe care o reprezintă, stimularea la elevi a curiozității, a spontaneității creatoare, cu riscul asumat al greșelilor, și a rezistenței intelectuale pe termen lung, educația tinerei generații în spiritul deschiderii îndrăznețe spre marea aventură a învățării și al opțiunii lucide pentru tipul de activitate în care poate excela. - Sanda Golopenția Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Rani deschise vol.7. Educatia omenescului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Rani deschise vol.7. Educatia omenescului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Rani deschise vol.7. Educatia omenescului scrisă de Solomon Marcus. Rani deschise vol.7. Educatia omenescului a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Rani deschise vol.7. Educatia omenescului este editura SPANDUGINO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SPANDUGINO aici. Cartea Rani deschise vol.7. Educatia omenescului face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 896 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Rani deschise vol.7. Educatia omenescului și, de asemenea, sperăm că autorul Solomon Marcus, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde