Rezumat Numele ei era uitare - Andreea Nanu

Pentru cititorul pasionat de realismul dinamic, cu intrigi sulfuroase, acțiuni în forță și gimnastici erotice, proză cu largi unduiri fluviale, psihologii metaforice și delicate broderii sentimentale a Andreei Nanu e tot ce poate fi mai șocant, agasant sau hipnotic.
Citește tot rezumatul cărții Numele ei era uitare... Scriind despre Ziua cea mai albă, romanul său de debut, mă gândeam cu câtă plăcere l-ar fi citit Mihail Sebastian, Anton Holban, H.Y. Stahl sau Lucia Demetrius. Acum aș îndrăzni să mi-l imaginez pe Lucian Blaga vibrând la iubirea labirintică, mai mult filială (sau paternă) decât virilă a lui Dan, irepresibil atras de căutarea de sine printre crudele taine ale tăcerii Letei, ori de partitura vinovațiilor colaterale, cu destine eșuate în filigran, care încântă sau contrariază lectura. Ne aflăm în fața celui de-al doilea volet al tetralogiei plănuite de Andreea Nanu, o autoare cu vocație de alchimist, ca și Letiția Tauber a ei, „creatura ciudată și mută” pentru care trecerea timpului e una cu levitația, ființele sunt note pe portativul culpelor nevăzute, iar muzica trecutului copleșește fragilitatea și dezarticularea prezentului. - Dan C. Mihăilescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Numele ei era uitare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Numele ei era uitare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Numele ei era uitare scrisă de Andreea Nanu. Numele ei era uitare a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Numele ei era uitare este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Numele ei era uitare face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 398 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Numele ei era uitare și, de asemenea, sperăm că autorul Andreea Nanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NUMELE EI ERA UITARE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde