Rezumat Duh si contemplatie - Alan Watts

Păstrând și acum prospețimea transformatoare ce îi străbate paginile, Duh și contemplație reprezintă argumentul neobosit al gânditorului Alan Watts în favoarea rolului important pe care îl poate juca religia mistică în lumea actuală.
Citește tot rezumatul cărții Duh si contemplatie... Inspirându-se din propria sa experiență, Watts explică cu măiestrie cum intuiția religiilor orientale - în special cea a buddhismului zen - poate fi încorporată în doctrinele creștinismului occidental, dând astfel posibilitatea oamenilor de orice credință să se bucure de o relație mai adâncă și mai plină de sens cu spiritualul în vremurile tulburi în care trăim.   *** „Duh și contemplație este fără îndoială una dintre cele mai semnificative cărți despre religie publicate în secolul al douăzecilea.” Canon Bell

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Duh si contemplatie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Duh si contemplatie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Duh si contemplatie scrisă de Alan Watts. Duh si contemplatie a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Duh si contemplatie este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Duh si contemplatie face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Duh si contemplatie și, de asemenea, sperăm că autorul Alan Watts, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DUH SI CONTEMPLATIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde