Rezumat Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti - Alan Watts

Această carte explorează un tabu nerecunoscut, dar foarte puternic - conspirația noastră tacită de a ignora cine, sau ce, suntem cu adevărat. Pe scurt, doresc să arăt că impresia curentă care ne definește ca un eu separat închis într-un sac de piele este o halucinație aflată în dezacord atât cu știința occidentală, cât și cu filosofiile-religiile experimentale din Orient, în special cu filosofia hindusă Vedanta.
Citește tot rezumatul cărții Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti... Această halucinație stă la baza folosirii greșite a tehnologiei în scopul de a subjuga violent mediul natural al omului, ceea ce, în cele din urmă, îl va împinge la distrugere. Iată de ce avem urgent nevoie să ajungem la o percepție a propriei noastre existente care să fie în acord cu datele fizicii și care să depășească sentimentul nostru de alienare față de univers. În acest scop, m-am inspirat din intuițiile oferite de Vedăntă, pe care le-am redat, totuși, într-o manieră modernă și accesibilă occidentalilor. Prin urmare, acest volum nu se dorește a fi un compendiu sau o introducere în Vedantă în sensul comun al acestor termeni. El este mai degrabă o fertilizare încrucișată între știința occidentală și intuiția orientală. Trebuie să mulțumesc în mod deosebit soției mele Mary Jane, pentru atentă muncă de editare și pentru comentariile pe marginea manuscrisului. De asemenea, sunt recunoscător Fundației Bollingen pentru sprijinul acordat unui proiect care a inclus scrierea acestei cărți. Alan Watts

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti scrisă de Alan Watts. Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti și, de asemenea, sperăm că autorul Alan Watts, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CARTEA DESPRE ACEL TABU CARE TE IMPIEDICA SA AFLI CINE ESTI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde