Rezumat Lelia - George Sand

Figura de marcă a literaturii franceze, George Sand a impresionat, deopotrivă, prin existența sa tumultoasă, presărată cu iubiri mai mult sau mai puțin de notorietate, cât și prin opera sa literară vastă, adevărata promisiune a nemuririi, o mărturie a celor mai adânci și sensibile trăiri ale sale.
Citește tot rezumatul cărții Lelia...  „Lélia a fost și rămâne în concepția mea o încercare poetică, un roman fantastic în care personajele nu sunt nici cu totul reale, cum au dorit amatorii exclusiviști de analiză de moravuri, nici cu totul alegorice, cum au socotit câteva spirite sintetice, dar în care ele reprezintă fiecare o fracțiune din gândirea filozofică a secolului al XIX-lea: Pulheria, epicureismul moștenitor al sofismelor secolului trecut; Stenio, entuziasmul și slăbiciunea unui timp când inteligența se ridică foarte sus, antrenată de imaginație, și cade foarte jos, zdrobită de o realitate lipsită de poezie și de măreție; Magnus, rămășițele unui cler corupt sau abrutizat.“ - George Sand

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lelia?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lelia și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lelia scrisă de George Sand. Lelia a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Lelia este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Lelia este editura LEDA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LEDA aici. Cartea Lelia face parte din categoria Romane de dragoste, Carti romantice. Este o carte rezonabil de groasă - are 298 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lelia și, de asemenea, sperăm că autorul George Sand, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LELIA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde