Rezumat Gradina Secreta - Frances Hodgson Burnett

Mary Lennox își pierde ambii părinți în India și este trimisă la Misselthwaite Manor, să stea cu unchiul său în Yorkshire, Anglia. Lordul Craven este o persoană neprietenoasă, dar bogată. Viața micuței Mary este tristă, îngreunată și de prezența Doamnei Medlock, guvernanta cea severă.
Citește tot rezumatul cărții Gradina Secreta... Își găsește niște prieteni de nădejde în Martha, tânăra servitoare care o îndrăgește, Dickon, fratele ei, care poate vorbi cu animalele și face să rodească orice bucățică de pământ, și Colin, băiatul care a renunțat la dorința de a trăi. Mary are tot felul de aventuri și descoperă o grădină secretă, ce a fost încuiată de la moartea mătușii sale, cu mulți ani în urmă. Grădina secretă este o poveste minunată despre prietenie, determinare și perseverență. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gradina Secreta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gradina Secreta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Gradina Secreta scrisă de Frances Hodgson Burnett. Gradina Secreta a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Gradina Secreta este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Gradina Secreta face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Gradina Secreta și, de asemenea, sperăm că autorul Frances Hodgson Burnett, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GRADINA SECRETA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde