Rezumat Scarba sfantului cu sfoara rosie - Flavius Ardelean

Prolegomena la Tratat de rezistența materialelor, despre nașterea, viața și moartea sfântului Taush, adică aventurile sale din Găisterstat până în Mandragora; ce a făcut, ce a zis, ce a văzut și ce a simțit între Lume și ne’Lume, istorisite de scheletul Bartholomeus Pumn-de-Oase și culese de Flavius Ardelean.
Citește tot rezumatul cărții Scarba sfantului cu sfoara rosie... Nebună, genială, întunecată, tulburătoare și profundă, Scârba sfântului cu sfoara roșie te face să te privești pentru o clipă și să nu te mai recunoști întru totul. Dar abia de acolo poți începe să descoperi și să vezi. Cu adevărat să vezi. - Cristina Nemerovschi Flavius Ardelean nu e scriitor de lucruri frumoase, dar e frumos în necurățenia și neorânduiala lui. Iar cine iubește scriitorii îi iubește tocmai fiindcă aceștia nu fac eforturi să le spună lucruri frumoase când totul în jur se prăbușește, ci știu să scoată bucuria cuvintelor și din bube, mucegaiuri și noroi. - Michael Hăulică Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Scarba sfantului cu sfoara rosie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Scarba sfantului cu sfoara rosie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Scarba sfantului cu sfoara rosie scrisă de Flavius Ardelean. Scarba sfantului cu sfoara rosie a apărut în anul octombrie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul octombrie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Scarba sfantului cu sfoara rosie este editura HERG BENET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERG BENET aici. Cartea Scarba sfantului cu sfoara rosie face parte din categoria Carti horror. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Scarba sfantului cu sfoara rosie și, de asemenea, sperăm că autorul Flavius Ardelean, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII SCARBA SFANTULUI CU SFOARA ROSIE PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Scârba sfântului cu sfoară roșie” de Flavius Ardelean
Recenzie "Scârba sfântului cu sfoară roșie” de Flavius Ardelean
Recenzie "Scârba sfântului cu sfoară roșie” de Flavius Ardelean
publicată la 2016-01-08 16:07:19
recenzie scrisă de
0 secunde