Rezumat Fram, ursul polar - Cezar Petrescu

"Fram ursul polar" este povestea unui pui de urs, luat de oameni din mediul său natural și adus la circ. Într-un timp scurt, el câștigă inima spectatorilor cu numerele sale de acrobație. La un moment dat, nu mai face față spectacolului și este trimis, prin bunăvoința directorului de circ, în locurile natale.
Citește tot rezumatul cărții Fram, ursul polar... La Polul Nord nu se poate adapta, deoarece nu era obișnuit cu vânătoarea și, fiind prietenos cu animalele, nu ar fi ucis pentru a trăi. Petrece un timp în frig, în viscol și în ghețuri, dar înțelege că nu poate trăi decât alături de oameni și alege să se întoarcă printre ei. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fram, ursul polar?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fram, ursul polar și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fram, ursul polar scrisă de Cezar Petrescu. Fram, ursul polar a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fram, ursul polar este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Fram, ursul polar face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fram, ursul polar și, de asemenea, sperăm că autorul Cezar Petrescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FRAM, URSUL POLAR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde