Cărțile de colorat pentru adulți, izvor de relaxare

13672144_1179520418765449_896080465_n

După o zi încărcată cu activități care ne constrâng să le ducem la bun sfârşit, avem nevoie de momentele noastre de relaxare. Trebuie să lăsăm totul la o parte și să ne destindem pentru a ne aduna iar puterile.

Împărtășesc cu voi metoda pe care am descoperit-o pentru a-mi relaxa atât mintea cât și corpul: cartea de colorat pentru adulți. Este cea mai bună sursă de a elimina stresul adunat de-a lungul timpului, de a-ți pune creativitatea în mișcare și de a da frâu liber imaginației.

Zilnic suntem predispuși anxietății, însă coloratul are efecte terapeutice asupra psihicului, încurajând atenția concentrată si reducând starea de îngrijorare.

Ne aduc aminte de copilărie, ne relaxeaza ochii si mintea, ne calmeaza. Cărțile de colorat pentru adulți fac minuni.

Peisaje din natură, animale, plante, toate le găsești minuțios desenate, ție doar îți revine misiunea de a le colora. Poţi alege după bunul plac culorile, cum îți dictează imaginația. Nu trebuie să fii talentat în domeniu, trebuie doar să intrii în mraja desenului și să te eliberezi de alte gânduri.

36-carte-pentru-toti-jpg

Eu am încercat Paradisul tropical, una dintre cărtile autoarei Millie Marotta. Atât pot spune: cartea este o întreagă aventură. Aventura este în alb și negru, eu trebuie doar să-i dau viață. În schimb, ea mă ajută să ma relaxez. 🙂 De aceeași autoare găsiți și Tărâmul viselor sau Fascinanta lume a savanei.

Detalii carte

De asemenea, aveți posibilitatea de a opta pentru ”uneltele de lucru”, de la creioane colorate, la acuarele sau de ce nu carioci?

Nu uita să mai strecori şi astfel de activităţi în zilele aglomerate, atunci când te simţi mega-stresat. 🙂

13649649_1179520402098784_1520106773_n
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.