saptamanapsi-event

Librăriile Cărtureşti şi Editura Trei organizează în 6 oraşe din ţară evenimentul „Săptămâna PSI pentru Părinţi”. Acesta  se va desfăşura în perioada 23 februarie – 1 martie în Librăriile Cărtureşti din Bucureşti (Verona), Cluj-Napoca (Iulius Mall), Timişoara (Mercy), Iaşi (Palas), Braşov şi Constanţa. Majoritatea atelierelor din cadrul Săptămânii Psi pentru Părinţi vor începe de la orele 18.30, iar intrarea va fi liberă.

Săptămâna PSI pentru Părinţi le oferă celor interesaţi ocazia de a învăţa de la psihologi şi psihoterapeuţi cum să fie eficienţi şi de încredere când vine vorba de creşterea copiilor, cum să dialogheze cu sugarul folosind limbajul trupului, cum să afle de ce minte copilul, cum să afle limbajul secret al jocurilor, cum să plăsmuiască poveşti vindecătoare şi, mai ales, ce are de făcut pentru a se maturiza odată cu odrasla sa, pentru a fi mai disponibil şi pentru a întări legăturile cu cei mici.

Programul complet al evenimentului, la fiecare din cele 6 librării, poate fi consultat pe site-ul oficial Cărtureşti, adică AICI.

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!