Cărtureşti şi Editura Trei organizează ateliere educative pentru părinţi în 6 oraşe din ţară

saptamanapsi-event

Librăriile Cărtureşti şi Editura Trei organizează în 6 oraşe din ţară evenimentul „Săptămâna PSI pentru Părinţi”. Acesta  se va desfăşura în perioada 23 februarie – 1 martie în Librăriile Cărtureşti din Bucureşti (Verona), Cluj-Napoca (Iulius Mall), Timişoara (Mercy), Iaşi (Palas), Braşov şi Constanţa. Majoritatea atelierelor din cadrul Săptămânii Psi pentru Părinţi vor începe de la orele 18.30, iar intrarea va fi liberă.

Săptămâna PSI pentru Părinţi le oferă celor interesaţi ocazia de a învăţa de la psihologi şi psihoterapeuţi cum să fie eficienţi şi de încredere când vine vorba de creşterea copiilor, cum să dialogheze cu sugarul folosind limbajul trupului, cum să afle de ce minte copilul, cum să afle limbajul secret al jocurilor, cum să plăsmuiască poveşti vindecătoare şi, mai ales, ce are de făcut pentru a se maturiza odată cu odrasla sa, pentru a fi mai disponibil şi pentru a întări legăturile cu cei mici.

Programul complet al evenimentului, la fiecare din cele 6 librării, poate fi consultat pe site-ul oficial Cărtureşti, adică AICI.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.