Autoarea Adriana Nicoleta Zamfir s-a născut în Ploiești, iar acest loc este binecuvântat de spirite înălțătoare precum Nichita Stănescu, I.L.Caragiale, fiind totodată și singurul oraș care are o simfonie proprie. Aceasta a fost compusă de Paul Constantinescu – compozitor român, care a dat și numele Filarmonicii din oraș.

Călătoria scrisului pentru ea a început din centrul ființei ei interioare. Ea a existat, crede, întotdeauna, însă, cumva, nu i-a dat voie să se manifeste până când nu și-a descoperit scopul vieții: acela de a adăuga valoare celorlalți și de a ajuta părinții să transmită copiilor lor mesaje precum POT, REUȘESC, SUNT IUBIȚI chiar și atunci când greșesc, FĂRĂ să-i compare cu alți copii, să-i eticheteze, să-i critice sau să fie lipsiți de fermitate.

Poveștile au apărut ca răspuns la întrebarea ”Ce îmi place să fac cu adevărat?”, răspuns care cuprinde cartea pentru copii și dezvoltarea personală.

Drumul parcurs de la idee la peniță, apoi la tipar, este foarte interesant, plin de aventuri și aducător de valoare.

Fiecare cititor, mic sau mare, înseamnă pentru autoare un prieten adevărat. Ea consideră un prieten adevărat acea persoană în prezența căreia (nu neapărat fizica) crești, capeți mai multă valoare, te dezvolți, scoate ce-i mai bun din tine și care primește în dar de la tine o energie bună, multă valoare și informații utile. Nu contează dacă îl cunoști de o zi, un an sau 10 ani. De asemenea, înseamnă inspirație, conștientizare.

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1235 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate