Câteva cuvinte despre autoarea Andrada Coos

Autoarea Andrada Coos s-a născut la Reghin, dar familia ei s-a mutat de acolo de câțiva ani așa că nu mai are prea mare relevanță pentru ea.

„Cred că dintotdeauna mi-a plăcut să inventez povești.”

Autoarea Andrada Coos are propriul ei univers imaginar de când se știe. Jucăriile ei făceau parte dintr-un regat bine pus la punct și îi plăcea să creeze noi povești pentru personajele ei preferate din desene animate și seriale. A început să scrie propriu-zis când avea cam 12-13 ani. La început au fost povestiri fanteziste în stilul scriitorilor ei preferați, dar treptat a început să-și dezvolte un stil propriu. Prima ei povestire publicată a apărut într-un ziar local din orașul ei natal când avea 14 ani. De-atunci, cu mici întreruperi, a scris constant.

Cititorul, pentru ea, este o oglindă.

„Scriitorii, în general, cred că își petrec prea mult timp gândindu-se la ceea ce scriu, iar cititorii sunt cei care pot să le ofere o nouă perspectivă asupra a ceea ce au creat. E întotdeauna palpitant să afli ce atrage atenția cititorilor, care sunt personajele, scenele care le rămân în minte. Pentru mine, dovada succesului unui text stă în nevoia cititorului de a-și exprima entuziasmul prin recenzii, mesaje, comment-uri sau implicarea lui atât de mare în text, încât la sfârșit are întrebări și ipoteze.”

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Article Tags

POST A COMMENT.