Câteva cuvinte despre autoarea Brușten Ioana

Brușten Ioana s-a născut în Cluj-Napoca. Acest oraș înseamna mai mult de o jumătate din viața ei; părintii, școala, facultatea, prietenii din copilărie și adolescența, primele iubiri, castanele coapte, bunicii, troleibuzele 3 si 25, anii de Radio Cluj, prietenii din tinerețe, cele mai bune plăcinte cu varză, un milion de visuri. O lume întreagă căreia i-a aparținut total vreme de 31 de ani.

Cum a început autoarea să scrie?

A început de la compunerile în care îi plăcea teribil să inventeze, să descrie, să explice, să umple foile de hârtie cu vorbele și gândurile ei. A continuat cu poezii, apoi cu jurnale, scrisori, povestiri…a avut birouri cu sertare multe, care le-a adăpostit pe toate și a mai avut prieteni buni, care îi explicau că este talentată. I-a crezut și a continuat.

Cititori sunt pentru autoare o oglindă. În care se reflectă ceea ce scrie.

„Unele oglinzi sunt prietenoase, îți trimit înapoi o imagine măgulitoare, te placi privindu-te, altele te arată strâmb, sau palid, sau deformat…depinde cine ești, pentru acea oglindă, oglinjoară: Alba ca Zăpada, sau mama cea vitregă și rea?”

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Article Tags

POST A COMMENT.