Autoarea Cintzia Angelina Mardale s-a născut în București și primul proiect de carte descria foarte bine Bucureștiul și zona în care a locuit chiar dacă se mutase deja în Franța. Știa fiecare detaliu din Centrul Vechi și personajul principal locuia la Brâncoveanu. Poate că o va publica și pe aceasta cândva.
Revede cu mare drag anii copilăriei și se întrebă de ce a fugit de ei.

Era în clasa aVa când a început să scrie și avea o colegă născută în aceeași zi cu ea. Erau cele mai bune prietene și a împărțit un caiet în care scriau toate trăirile și emoțiile de atunci.
În clasa a VII a, când a avut primul meu calculator, și-a făcut un blog și a început să scrie despre minciuni, despre iubire și prietenie și tot felul de lucruri care o deranjau…
De mică inventa poezii și era atrasă de poeziile lui Mihai Eminescu.
Crede că mereu i-a plăcut să scrie. A scris prima carte la 18 ani, dar în timp ce scria nu știa ce va urma să scrie. Așadar, când o recitea era uimită de ceea ce personajele făceau.
Așa i s-a întâmplat și cu Bărbatul de pe Facebook. Scria un capitol pe zi și avea cititori care o întrebau ce va urma în capitolul următor. A fost mereu sinceră. Ea nu știa ce urma să se întâmple și se considera ca ceilalți, o cititoare.

Cititorii sunt cei care au susținut-o cel mai tare. A avut un grup de 100 de persoane care citeau în fiecare seară și care îi trimiteau mesaje sau comentarii. Aplicația Wattpad devenise pentru ea un nou site de socializare. A fost fericită să vadă că atâția oameni sunt nerăbdători să afle ce s-a mai întâmplat în povestea ei.
A avut și cititori care pe la jumătatea cărții au abandonat lectura, a fost deranjată și voia să renunțe să mai scrie continuarea , dar și-a dat seama că ea este acolo ca să scrie, ei sunt acolo să citească. O fac, bine! Nu o fac, atunci trebuie să schimbe ceva în poveste.

Cititorii sunt ca personajele din carte: protagoniștii sunt cei care comentează la fiecare frază pe care o scrie sau care lasă recenzii pe toate blogurile și grupurile, personajele secundare sunt de fapt cititorii care se implică doar atunci când treaba merge rău sau bine, personajele care formează intriga sunt cei care critică sau mai pe scurt hateri și personajele care apar în poveste doar o dată sau deloc sunt cititorii care nu dau un feedback și nu ai de unde să știi dacă le-a plăcut sau nu cartea. Dar, ca în orice poveste, avem nevoie de toate tipurile de cititori, nu-i așa?