“Nu aveam gânduri despre viitor, nu aveam gânduri despre trecut, nu aveam griji, incriminări sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva în afară de ACUM. Ce fericire! În biografia sa, Werner scrie despre această stare astfel: ‘Pentru a fi satisfăcut, pentru a te extinde, mai întâi trebuie să fii unde ești, și să faci ceea ce faci – indiferent unde ești și indiferent ce faci.’ Trăiam acea experiență.

Trecutul îmi dispăruse complet – complet în sensul în care puteam să spun povestea, dar foarte schițat, și nu aveam niciun interes în a-mi petrece chiar și un moment din viața uitându-mă la ea. Nu știu cum este să îți amintești vieți trecute, dar asta a fost gândul cu care am asociat ce mi se întâmplă. Era că o viață trecută în care nu eram interesată de nici un fel.”
M-am născut în București, România. M-am trezit la viață în luna iulie 1983, la Tel Aviv, când am participat la prezentarea unui curs care se numește Est Training.

ACUM:
Îmi trăiesc viața cu pasiune, într-un constant dans cu prezentul; cele mai dătătoare de putere relații, pentru mine, sunt acelea bazate pe respect, în care oamenii aud și sunt angajați în mod autentic la evoluție; în acele relații înfloresc, mi se contribuie și eu contribui la rândul meu.

CE LUCREZ:
Mă exprim cel mai bine fiind Coach, Executive Coach, Autor, Instuctor de PhotoReading și orice altceva care are de-a face cu educația ontologică, libertatea de a fi, accesarea propriului potențial și autenticitatea.

CINE SUNT:
În limbajul de posibilitate pe care l-am adoptat din 1983 ca fiind singurul limbaj – pentru mine – care onorează cel mai mult ființa umană, eu sunt cine spun că sunt. Cine spun că sunt este orice posibilitate de a fi care mă inspiră.