Câteva cuvinte despre autoarea Cristina Elena Militaru

Autoarea Cristina Elena Militaru s-a născut în Bacău, locuiește în Bacău și este locul unde s-ar întoarce mereu de oriunde ar fi plecată.

Autoarea Cristina Elena Militaru a început să scrie din școala generală. Profesoara de română a încurajat-o neîncetat spunând că “deține acel ceva ce rar se întâlnește la ceilalți”. S-a simțit înclinată mereu să citească și să scrie deopotrivă, însă nu a avut curajul să publice ceea ce a compus. Tot ce a scris, a fost pentru diferite proiecte pentru scoală. Apoi, peste ani, a citit soțul ei romanul pe care tocmai îl încheiase și nu s-a lăsat până ce nu a convins-o că această lucrare merită văzută și de ceilalți.

„Cititorii sunt suflete asemeni mie, cu care împart pasiunea de a citi, care iubesc să descopere destine, sau care îşi lasă imaginaţia să zboare dincolo de hotarele raţiunii, pe un drum liber, lipsit de prejudecăţi. Sunt cei care adoră să călătorească în timp şi în spaţiu şi să se lase învăluiţi în mister. Sunt cei care, citind, îşi mângâie neliniştile, sau cei care, dimpotrivă, îşi înmulţesc fericirile zburând pe aripile naraţiunii. Sunt cei care ştiu că o carte ascunde fărâme din sufletul autorului şi sunt nerăbdători să le descopere, hrănindu-şi sufletele cu astfel de plăceri ce cunosc fascinantul, imposibilul şi irealul.”

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Article Tags

POST A COMMENT.