Câteva cuvinte despre autoarea FARAGO CORINA RODICA

Autoarea Farago Corina Rodica s-a născut în Vulcan, județul Hunedoara. Pentru ea acest loc înseamnă doar un loc unde a venit pe lume, însă unde nu a rămas. A copilărit în apropiere, la Petroșani, orașul de care nu credea că se va despărți vreodată, dar pe care l-a părăsit pentru un iubit.

Cineva a aprins fitilul dorinței ei de a scrie, fără a se gândi ce ar putea să urmeze! Apoi a fost sprijinită să țină aprinsă flacăra creativității prin încurajări, ghidări și construirea unei încrederi de nezdruncinat. Restul este muncă asiduă!

Pentru ea fiecare cititor înseamnă un suflet care merită să fie mângâiat cu multe cuvinte frumoase și delicate; o minte care are dreptul să trăiască câte experiențe de viață își dorește, prin intermediul fiecărei cărți lecturate. Atât sufletului cât și minții le revine onoarea de a alege ce doresc să simtă pe parcursul fiecărei călătorii beletristice.

„Cei care doresc să fie ajutați, își deschid toate canalele, apoi așteaptă în tăcere răspunsul! Coralia zâmbi! Era adevărat! Recunoscuse în sinea ei că era adepta celei de-a doua variante. Procedase astfel și ea de atâtea ori, cu Dumnezeu, cu Măicuța Elena și în Tibet, în calitate de discipol avid de informații spirituale.”

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.