Câteva cuvinte despre autoarea Gabriela Secelean

Autoarea Gabriela Secelean s-a născut în Brașov și acest oraș înseamnă pentru ea ACASĂ. Nu știu dacă ați trăit vreodată sentimentul de acasă, senzația aceea că, ori de câte ori pleci și orice ai face, ai un loc în care să revii, să te regăsești și căruia să-i spui acasă. Putea să se nască în orice alt loc din lumea aceasta, însă s-a născut aici.

„Sunt sigură că alegerea mi-a aparținut.”

Scrisul a făcut parte din ea de când se știe. Cuvintele sunt fermecate, au ajutat-o să-și schimbe viața și dacă ideile pe care le transmite vor produce transformări chiar și într-o singură persoană, ea este mulțumită, înseamnă că mesajul a ajuns acolo unde trebuia.

„Am decis să dau mai departe… sunt doar un mesager.”

Fiecare cititor reprezintă o parte din ea, o parte minunată care se dezvoltă și caută lumina. Suntem părți ale unui univers infinit, formăm împreună un tot, ne influențăm unii pe ceilalți prin dorințele și gândurile pe care le avem.

 Consideră că nimic nu este întâmplător și fiecăruia dintre voi îi dăruiți necondiționat o fărâmă din sufletul ei, din iubirea aceea pe care o are pentru voi și pentru lumea în care trăim.

 „Cred că, cititorii mei, au uneori impresia că sunt acolo lângă ei și stăm pur și simplu de vorbă, alteori păstrăm tăcerea, însă sunt sigură că vor găsi în scrierile mele un strop de speranță, o sămânță pe care să o semene, o luminiță care să-i călăuzească. Fie care va găsi ceea ce caută.”

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.