Câteva cuvinte despre autoarea Helia Rimoga

Locul nasterii autoarei Helia Rimoga este orasul Bucuresti, ceea ce nu inseamna mare lucru pentru ea. Un simplu loc in care traieste, fara implicare sufleteasca. Ar pleca de aici si maine (impreuna cu familia), daca aventura mutarii n-ar fi atat de complicata logistic si de riscanta la varsta ei.

Calatoria scrisului a inceput in copilarie, cand tatal ei ii impunea insista sa isi scrie impresiile de calatorie (calatorea foarte mult pe atunci). La inceput a facut asta din obligatie, mai apoi de placere. Ulterior a inceput sa introduca si personaje. Primele “romane” au fost despre papusile ei.

Pentru autoare fiecare autor este un potential personaj. Nu in sensul ca ar face din viata cuiva subiect de roman ci in sensul ca cititorul se va identifica sufleteste cu unul dintre personaje. Multi cititori din trecut i-au spus asta: ca au regasit trairi, ganduri sau chiar intamplari din vietile proprii in evolutia unui personaj si ca au empatizat cu el pana la capat. 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.