Câteva cuvinte despre autoarea Maria Cristina Camaras

Autoarea Maria Cristina Camaras s-a născut la Bistrița, iar acest loc este pentru ea o grădină publică prin care te plimbi și te încarci de energie, de inspirație. Este o mică așezare omenească cu un alt ritm unde domnește liniștea și bucuria sufletească. Uneori după preumblări în afară, prin locuri aglomerate și zgomotoase, întoarcerea la Bistrița o resimte precum evadarea într-o binemeritată vacanță.

Pentru ea scrisul a izvorât dintr-o nevoie, dintr-o frângere de aripi care se dorea vindecată, rezultând prin scris o terapie. A descoperit ulterior că scrisul naște realități pentru că reprezintă manifestarea în planul real a gândului, cea mai puternică forță din Univers.

„Noi, prin scris permitem creerea unei noi realități deosebită de cea de dinaintea ei. Unele gânduri le purtăm mai mult timp în noi până să le permitem “nașterea” într-o carte și le dăm astfel prilej să-și ducă la îndeplinire scopul pentru care au luat ființă în această dimensiune.
Eu sunt doar mina creionului care se topește sub puterea mâinii care în același timp dictează și își scrie povestea.”

Cititorii ei, sunt prietenii intimi care ajung să-i cunoască cele mai ascunse simțiri, trăiri și gânduri. Frânturi din suflet ajung în mâinile lor. Trage nădejde că cele mai multe, mâini, vor fi delicate și îi vor atinge sufletul și mintea cu gingășia lor.

„Fiecare cititor al cărții “Îngeri oameni” îmi este un bun prieten, ne conectăm gând la gând permițând emoției să lucreze. Gândul și emoția lucrează mână în mână, gândul creează, emoția hrănește. Devenim astfel complicii unei realități mai bune.”

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.