Oana Andrei este o moldoveancă născută la Botoșani, orașul de care își amintește cu drag și nostalgie de fiecare dată, cu oamenii lui calzi și frumoși, cu amintirile lăsate parcă pretutindeni de Eminescu și Enescu. Locul copilăriei ei fericite, a adolescenței ei puțin tumultuoase și totuși cuminți, locul pe care întotdeauna îl va numi “acasă”.

De mică i-a plăcut să scrie. Vorbele așternute pe hârtie au fost întotdeauna și arma, și scutul ei. Din păcate pragmatismul vieții a făcut-o să se despartă o bună perioadă de această pasiune. Și tot el le-a readus împreună. Plecarea prematură a părinților ei de lângă ea a “aruncat-o” din nou printre cuvinte. Ceea ce părea a fi inițial un refugiu, o fugă de durere, s-a transformat pe neștiute din vis într-o frumoasă realitate.

Nu îi stă în fire, așa cum se va putea vedea, să folosească vorbe mari. Însă fiecare dintre aceia care vor avea plăcerea, curiozitatea… să îi răsfoiască pentru câteva momente cartea, reprezintă pentru ea un prieten. La a cărui dispoziție se pune, ale cărui sfaturi și păreri le va asculta cu deschidere…

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!