Autoarea R.PSofianiuc s-a născut în Cluj-Napoca, un loc plin de viață și care emană o energie contagioasă. Oameni vor să lupte pentru un trai mai bun, dar uneori asta poate aduce și consecințe. Fiind un oraș plin de studenți aduși din toată România, a avut și plăcerea de a întâlni oameni incredibili pe care a ajuns să-i admire. În cele din urmă, Clujul este inima Transilvaniei, un ținut plin de farmec și povești ce te ademenesc din momentul în care îi rostești numele.

Călătoria scrisului a început de când era copil. Avea o imaginație prea bogată din cauza căreia nu putea învăța la școală. În cele din urmă, a început să-și pună gândurile pe hârtie și totul a început să prindă viață. Nu mai simțea gloata de idei ce-i zburau prin cap, ci le vedea clar, în ordine și cu sens.

Fiecare cititor pentru ea este o persoană cu care împărtășește o poveste. Unii vor doar să asculte, alții îi sunt critici, iar alții vor să știe mai mult, dar, până la urmă, este un mesaj transmis de la un suflet la altul, iar ideea că într-o zi, când nu va mai fi, poate va mai fi cineva să-i asculte povestea, este o bucurie ce speră să îi lege pe amândoi, cititor și autor.

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1173 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate