Câteva cuvinte despre autoarea Simina Lungu

Autoarea Simina Lungu s-a născut la Suceava, și acolo și-a petrecut copilăria și adolescența. Din păcate, nu poate să spună că a avut un atașament deosebit față de orașul natal – a fost influențată mai mult de oamenii din jurul ei (familie, prieteni), decât de locul în sine. Dacă ar fi să aleagă o locație din oraș unde s-a simțit cel mai bine, acela ar fi spațiul de joacă din apropierea blocului unde locuia. Acolo se întâlnea cu grupul ei de prieteni. Foarte multe din jocurile lor aveau un fir narativ destul de coerent – acesta a fost unul din lucrurile care a determinat-o să încerce să scrie propriile ei povești.

A avut norocul să crească într-o casă unde cititul era foarte încurajat. De mică a avut dorința să își facă propriile povești. A început să scrie serios de pe la 14 ani, întâi poezii, dar mai târziu și povestiri, care au devenit din ce în ce mai lungi.

Încă nu a reușit să se  obișnuiască cu totul cu ideea că are cititori.

„Aș putea spune că pentru mine, fiecare cititor înseamnă o nouă oportunitate. O șansă de a-mi transmite poveștile mai departe, de a mă face auzită.”

Mai multe despre autoare puteți să aflați din cartea ei.
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.