Câteva cuvinte despre autoarea Vadavoiu Elena Carina

Autoarea Vadavoiu Elena Carina s-a născut în orașul Bacău, un orășel liniștit și tăcut. Orașul Bacău pentru ea este locul care a surprins-o în toate perioadele vieții ei, până la maturizare. A surprins-o făcând primul drum spre magazin, participând la primul ei concurs de scriere creativă, cântând muzica populară la festivaluri, prezentând propria ei emisiune, concurând la competiții de karate care au învățat-o că este răbdătoare și calmă, a surprins-o făcând primii prieteni și învățând de la ei, a surprins-o scriind primele cuvinte la încercările de cărți și în final a surprins-o publicând o carte de care este mândră să o vadă pe rafturi în librării. Toate acestea s-au adunat și au făcut din ea omul care aproape a ajuns matur.
Cum a început autoarea acest drum al scrisului?

Această călătorie palpitantă, tristă, fericită, emoționantă, unică în viață a început de la școală, unde a realizat că are un dar pentru a metamorfoza realitatea în scrieri literare. Astfel, a început drumul ei cu competiții de scriere creativă, la care a excelat mereu, a continuat cu încercări de cărți, pentru a avea un apogeu al acestui drum, reprezentat de lansarea cărții ei. De acolo a început o altă călătorie, aceea de a o aduce în mâinile cititorilor pentru că este o carte absolut superbă, misterioasă, de dragoste, dar, predominant, Science Fiction. Este cea mai mare creație a ei la momentul respectiv, o carte pe care trebuie să o ai în bibliotecă.

„Scrisul unei cărți nu a fost o chestiune ușoară, dând peste greutăți, în diferite forme, fie oameni, tehnici, blocaje, proceduri legale. Dar un lucru e clar: că produsul final a meritat toată munca și emoțiile depuse! Momentan pregătesc continuarea volumului I din seria Jurnalul călător-Vixon.”

 

Un cititor pentru ea este o persoană care trage cortina și se uită puțin în mintea și în sufletul unui scriitor. Este acel om minunat care călătorește în galaxii și pe planete misterioase odată cu personajele ei, este acel om care și-a oferit din timpul lui pentru creația ei.

„Oamenii pe care îi apreciez cel mai mult sunt cei care își iau puțin din timpul lor pentru mine, iar pentru că Jurnalul călător-Vixon e o părticică din mine, mă simt onorată când cititorii îmi citesc cartea. Voi sunteți cei care faceți posibilă existența cărților. Fără voi, cărțile nu ar exista iar miliardele de lumi și aventuri nu ar mai exista.”

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.