Autorul Adrian Don consideră că mai importantă decât ,,nașterea” cuiva, este ,,renașterea” acelei persoane.

Într-adevăr, ea este cu adevarat importantă; este de fapt, cea care contează cu adevarat.
După mintea lui, te naști ca persoană, dar în momentul în care renaști, te renaști ,,OM”.
A învățat în viata asta, ca între o ,,persoană” și un ,,OM”, este o diferență de la cer la pământ.
S-a născut în Timișoara. Dar, locul în care te naști, are o însemnătate mai mica în devenirea noastră. Important e sa te descoperi, să evoluezi, să te trezești spiritual, să devii OM. 
A început să scrie pentru că a fost forțat de împrejurări.  Își dorea să scrie o carte despre terapii complementare, dar simțea că încă lipsește ceva la ea. Simțea că nu e completă.  Dar nici nu prea avea chef și timp să o termine. Universul știe să te determine să faci ceea ce trebuie.

„Cred. Cel puțin pentru mine, tot ce m-am eschivat să fac, deși simțeam că trebuie , până la urmă, forțat de împrejurări am făcut. Totul a început acum 4 ani, când exact în noaptea de Crăciun, pe la ora 12, am simțit că mi se face rău, inima a început să bată nebunește, m-au luat cu transpirații și dureri mari în piept, crezând că voi muri.
Am chemat salvarea, care m-a luat și m-a dus la urgențe. Doctorii mi-au făcut analizele, au spus că sunt sănătos tun, dar am făcut un atac de panică. Acel atac de panică, mi-a exacerbate frica de moarte prin infarct, aducându-mă la un nivel de frică constanță.  Nu am reușit să dorm de frică noaptea, timp de cinci luni, apoi timp de încă doi ani, seara începeau episoadele de frică constantă, iar după ce adormeam, mă trezeam în fiecare noapte cel puțin o dată.
Am încercat toate procedeele energetice care le știam la aceea vreme; și nu sunt puține. Am ajuns să exasperez foarte multă lume, care cu înțelegea ce e așa mare scofală cu un atac de panică, care trece în 10 minute.  Nu doresc așa ceva, nici la cei mai crunți dușmani ai mei. Am început să reconsider tot ce am învățat despre terapiile complementare.
Parcă nu mai aveam încredere în ele. Mai târziu, mi-am dat seama că ceea ce știam despre terapii, era incomplet.
Cred că nu există medicație care să nu o fi încercat. Astfel am ajuns să iau de la cea alopată, la cea naturistă, inclusiv leacuri băbești și descântece. Medicația alopată este cea mai periculoasă; te face o legumă. Într-un final,mi-am dat seama că totul pornește de la cap. De la hard-drive. După ce m-am dumirit ce trebuie să fac și cum, mi-am dat seama că nu sunt singurul bolnav de pe planeta asta; și trebuie să ajut așa cum știu. Așa că am integrat în terapia concepută înainte și lucrul cu mintea noastră. În momentul în care am terminat de integrat toate tehnicile și cunoștințele nou dobândite, am avut un sentiment de împlinire, știind că terapia e completă. Fiul meu, Cristian, și soția mea,Lucică, m-au îndemnat să scriu și să predau această terapie, îndemnând cititorul într-o demonstrație de conștientizare a posibilităților uriașe, latente, care zac în interiorul nostru. Este cel mai frumos sentiment, când poți ajuta pe cineva, fie prin conștientizare, fie prin tratament.„
Fiecare cititor pentru el este un potențial. El vine în fața ta cu o experiență de viață pe care o împărtășește, o viziune originală asupra a ceea ce suntem, a ceea ce putem deveni, precum și asupra a ceea ce ne înconjoară.

„Dar tu, cititorule, ia de la mine ce vrei și simți că este pentru tine și-ți este folositor: astfel vei vedea ce potențial zace în tine, te vei descoperi și te vei simți poate la fel ca mine sau diferit. Ar fi păcat să nu treci prin filtrul tău informația mea. Vei descoperi cât de puternic și minunat ești. Î-ți urez să ai încredere în tine, răbdare în a citi cartea mea și ambiție să folosești ceea ce ai găsit, pentru ,,renașterea” ta.”

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!