Câteva cuvinte despre autorul Ioan Suciu

Autorul s-a născut în Sibiu. Nu a  locuit acolo decât câteva ore, iar după apariția lui în lume a plecat la Agnita, un orășel minunat de la poalele munților Făgăraș. Acolo a copilărit, într-o casă tip săsesc cu ferestre ca niște ochi mari și triști; dar el nu era trist, fiindcă avea o curte plină de găini și puișori gălbiori și o grădină mare în spatele casei unde se ascundea și se juca; era fugărit uneori de gâște de care îi era o frică teribilă.

Era în liceu când a scris primele proze, pe care nu le-a arătat nimănui. Scriitorul admirat cel mai mult atunci a fost H. G. Wells. Mai târziu, a frecventat un cenaclu de la ASE.

Fiecare cititor pentru el înseamnă o confirmare că scrierile lui au un ecou;
„mă bucur de cel care-mi citește cărțile, sau măcar o carte, sau o jumătate de carte, fiindcă sunt convins că-l voi delecta; cred că o carte trebuie să te scoată din ale tale, să te smintească puțin dacă se poate, să te miște, dar să te și distreze, să-ți creeze o stare de bine.”
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.