Autorul Silviu Florea s-a nascut in Bucuresti si imediat a plecat in Calarasi. Calarasul este pentru el zona care l-a format asa cum este astazi si care i-a plantat toate ingredientele vietii pe care o duce astazi.

Dupa ce a facut turul lumii cu rucsacul in spate si nu a decantat experienta, intorcandu-se imediat la munca, a remarcat aparitia unei greutati in piept, asa de nicaieri….Nu a bagat-o in seama! Dar dupa ce a facut turul Americii de Sud cu motocicleta a observat ca acea greutate din piept creste in dimensiune si nu mai poate fi trecuta cu vederea.

Ca urmare, a inceput sa isi scrie la pas jurnalul calatoriei din America de Sud. Foarte curand a inceput sa ii placa si a devenit ritualul lui zilnic asa ca a continuat….si dupa trei ani de scris s-a decis sa fie vulnerabil si sa imparta cu lumea gandurile lui intime ce i-au parcurs mintea si inima in aceasta calatorie de noua luni cu motocicleta. Se pare ca nu numai el a considerat ca este ceva util si inspirational in cartea lui ci si Editura Spandugino a rezonat cu mesajul de dezvoltarea personala al cartii si astfel s-a decis sa o pubice.

Pentru el fiecare cititor este un zeu care, cu fiecare carte pe care o citeste, isi creste propriile aripi cu care calatoreste spre un sine mai autentic, mai bun!