S-au născut în Bacău, au copilărit în Piatra-Neamț și au terminat studiile în Cluj-Napoca. Consideră că nu e foarte relevant locul în care ești născut. Mai degrabă mediul care te propulsează spre o anumită categorie socială. Desigur și educația primită acasă este foarte importantă, dar de cele mai multe ori oamenii cu care te înconjori pot acționa ca un lift asupra viitorului tău.

Au început această călătorie a scrisului acum doi ani şi jumătate când au observat că absolut toţi oamenii prosperi au convingeri diferite. Până în acel punct erau 100% convinşi că viaţa distribuie sarcinile şi doar anumiţi oameni “norocoşi” sunt binecuvântaţi cu o viaţă mai bună.

Mergând în profunzime cu studiul, și-au dat seama că de fapt fiecare dintre noi este responsabil pentru succesul său. Este de datoria noastră să alegem circumstanţele favorabile şi de ce nu să le creem dacă acestea nu există încă.

Scopul lor este să ofere o percepţie în plus asupra schimbării mindset-ului. Cred cu tărie că fiecare dintre noi avem instrumentele necesare pentru a produce o schimbare în bine în mediul în care ne petrecem timpul.

Se bucură nespus de mult când văd în jurul lor oameni care își doresc să se autodepăsească prin lectură. Cea mai eficientă metodă să treci peste un impas, este să înveți modul de abordare pe care l-au avut persoanele de succes atunci când s-au confruntat cu o anume problema. Își doresc ca prin munca lor fiecare cititor să își extragă măcar o idee cu care să facă echipă mai departe în viață. Un singur om dacă reușesc să îl ajute, pentru ei această carte și-a îndeplinit scopul.