Am trecut cu pași repezi prin furtunile și zilele însorite aduse de prima jumătate a lui 2016, iar acum suntem precum niște copii ai vântului și ai speranței, așteptând cu nerăbdare să vedem cum vor fi apele lui 2017.

Dacă sunteți de părere că 2016 a fost anul ecranizărilor unora dintre cele mai faine cărți, să vedeți ce bunătăți ne aduce 2017 în cinematografe 😀

1. The death cure, Captiv în labirint #3, de J. Dashner. Nu cred că seria asta mai are nevoie de vreun fel de prezentare, nu? Data lansării nu este încă exactă, se presupune însă că Death Cure va apărea pe la sfârșitul lui 2017.

2. Toate acele locuri minunate, de Jennifer Niven. Un roman de-a dreptul ucigător, pe a cărui ecranizare o aștept cu sufletul la gură, sunt sigură că și voi la fel 🙂

3. Ready player one, de Ernest Cline. Cartea a apărut la noi la editura Nemira, și, deși e de-abia ieșită din cuptor, face furori. Sunt curioasă dacă și filmul va avea un succes la fel de răsunător precum romanul.

4. Căutând-o pe Alaska, de John Green. Când am aflat că această carte va fi ecranizată, am fost în extaz. Nu sunt o fană John Green, dar, recunosc, Căutând-o pe Alaska m-a cucerit din prima. De abia aștept să-i văd ecranizarea.

5. Fulgi de iubire, de John Green. Iarăși un roman apreciat și iubit, pe care îl vom putea privi în cinematografele din State din 22 noiembrie 2017.

6. Crima din Orient Express, de Agatha Christie. Una din cărțile mele favorite, de la o autoare apreciată de mii de oameni din întreaga lume. Ecranizarea va fi uluitoare, sunt perfect convinsă.

7. IT, de Stephen King. O ecranizare a unuia dintre zeii literaturii horror, care va fi lansată pe 8 septembrie 2017.

8. O zi din șapte, de Lauren Oliver. Ecranizare celebrului roman va apărea în SUA pe 7 aprilie 2017, având-o pe Zoey Deutch în rolul principal.

9.Fifty shades darker, de E.L. James. Un roman atât de controversat cere o ecranizare, nu? Poveștile erotice din Umbrele întunecate ale lui James vor putea fi vizionate din data de 9 februarie 2017.

10. Fantastic Beasts and Where To Find Them , de JK Rowling. Încă o ecranizare ce promite a-i cuceri pe toți, în special pe fanii Harry Potter 😀

11. Eleanor&Park, de Rainbow Rowell. O carte pe care n-ai cum să nu o adori, apărută la noi la Editura Art. De-abia aștept filmul. Voi nu?

12. Cele treisprezece motive, de Jay Asher. Am citit romanul ăsta de vreo trei ori și încă îmi place. Sper ca filmul să fie la fel de reușit.

Acestea sunt câteva dintre noutățile cinematografice bazate pe cărți din 2017.

Tu ce carte ai vrea să fie ecranizată, și pe cine ai alege în rolul principal?