Cele mai creative semne de carte

Semnele de carte reprezintă acel accesoriu geeky must have al oricărui împătimit de citit, iar cei pasionati de lectură au cel mai probabil o colecție impresionantă. Însă, fie că ai deja o stivă de bookmarks ratacite prin cărți, fie că ai un singur semn de care nu te desparți, sigur următoarele modele îți vor atrage atenția.

Semne de carte retro

creative-bookmarks-3-1__700

Aceste semne de carte se vor potrivi acelora dintre voi care suspină după vremuri demult apuse. Așa că, mărește-ți colecția de bookmarks cu modele ce reprezintă casete, biciclete retro, ochelari vintage sau cunoscute imagini cu cupcakes și candies în stil pin up.

Semne de carte pentru șoarecii de bibliotecă

Ți s-a spus deseori că ești un mic șoricel de bibliotecă pentru că stai toată ziua cu nasul în carți? Păi, cel mai probabil că ești. Așa că, ce spui de aceste semne de carte cu micuțele rozătoare care răsfoiesc cărți? Simpaticele animăluțe amintesc de copilărie și de basme. Nu-mi spune că nu îți mai amintești când șoriceii  au ajutat-o pe  biata Cenușăreasa să ajungă la bal…

Semne de carte pentru bibliofili

Probabil că nu te-ai gândit până acum, dar ce ai spune despre un semne de carte…carte. Da, ai citit bine. Dacă ești bibliofil, iar cititul nu reprezintă pentru tine doar un hobby, ci un stil de viață; dacă ai crescut printre cărți și ai tras mai multe învățături din coperțile alea groase, decât de oriunde altundeva, atunci niciun bookmark n-ar fi mai potrivit pentru tine în afară de cel cu cărți sau…cotoare de cărți.

Semne de carte tip agrafă

f76e725557fd81a3621c3dc69205b6d4

Mici, simple și practice, semnele de carte tip agrafă sunt o opțiune simpatică și la îndemână. Totuși, dacă dorești ceva special, poți căuta în librării sau în magazinele de specialitate agrafe cu diferite accesorii. De asemnea, ți le poți confecționa și singur acasă dacă ai destulă răbdare și cauți câteva tutoriale de DIY.

Semne de carte din elastic

ce68fe5ccc04be2e184cb554910b99c2

Mărturisesc că acestea îmi sunt tare dragi. Mi se par cele mai practice semne de carte, ușor atipice, dar și simpatice. Partea interesantă constă în faptul că accesoriul ce leagă cele două capete ale elasticului îți va indica exact rândul la care te-ai oprit din citit. How cool is that?

Semne de carte inspirate din cărți

Fie că sunt semne cu citate din cărțile tale preferate, fie că sunt imagini cu personaje celebre, acestea sunt foarte căutate de către cititorii împătimiți. Însă, bookmark-ul de care m-am tot lovit pe internet și care-mi face foarte tare cu ochiul este cel cu piciorușele micuței Dorothy. Ciorapii și pantofii roșii  îmi amintesc cu drag de cărarea aurită pe care personajul umbla alături de cățelul Toto și cei trei prieteni.

Semne de carte clasice

Bookmarks_book1

Dacă preferi semnele de carte obișnuite, ai de ales dintr-o varietate de modele. De la printuri cu flori, da portrete ale unor autori celebri, până la citate și imagini după picturi cunoscute, aceste bookmarks se vor potrvi taman la țanc cu noua ta carte de pe noptieră.

Ție ce semne de carte ți-au plăcut cel mai mult?

Surse foto: etsy.com

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Article Tags

POST A COMMENT.