Cele mai vândute titluri de la Corint

Grupul Editorial Corint a făcut publică lista celor mai vândute 5 titluri ale editurii la Salonul Internaţional de Carte, Bookfest 2015, derulat în perioada 20 – 24 mai a.c..

  1. Tărâmul viselor, o aventură în culori cu animale şi mii de flori, ilustrată de Millie Marotta. Aceasta este o carte de colorat pentru adulţi, un gen nou apărut în România, la editura Corint. Acest titlu, un instrument de terapie împotriva stresului, se găseşte în topuri în toată lumea, anunţă editura.
  2. Carol al II –lea. Regele trădat de Lilly Marcou – este titlul clasat pe poziţia a doua în topul celor mai vândute la Bookfest.
  3. Isis. Califatul terorii de Loreta Napoleoni.
  4. FOUR. O antologie DIVERGENT de Veronica Roth. Cartea aparţine editurii LEDA şi este „un volum adiacent trilogiei, palpitant, relatat din perspectiva îndrăgitului şi celebrului personaj Tobias”, se notează în comunicatul Corint.
  5. Moscova, 1941. Sfârşitul Blitzkrieg-ului de Rodric Braithwaite, titlu care face parte din colecţia Corint Istorie. Aceasta este „o superbă istorie narativă, fină, scrisă cu sensibilitate,bazată pe interviuri şi pe documente recente.”, mai notează editura.

„Cititorii GRUPULUI EDITORIAL CORINT au participat la lansări de carte şi evenimente pentru copii şi au achiziţionat de la târg noutăţi cu reduceri între 25% şi 40%, pachete promoţionale cu 50% – 60% reducere şi cărţi la doar 3, 5 sau 10 lei.”, scrie Grupul Editorial Corint.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.