eveniment-editorial-aparitia-in-limba-romana-a-renumitului-harrison-manual-de-medicina

„(…) eveniment important pentru lumea medicală românească.”

Editura ALL anunţă că ediţia a 18 –a a renumitei cărţi „Harrison. Manual de medicină” va fi disponibilă şi în limba română. Potrivit comunicatului de presă care anunţă apariţia volumului, traducerea cărţii este un eveniment important pentru lumea medicală românească.

„Având la bază ediţia a 18-a a renumitului „Harrison’s Principles of Internal Medicine”, această lucrare cuprinde aspectele esenţiale ale diagnosticului, ale manifestărilor clinice şi ale tratamentului celor mai importante afecţiuni care se pot întâlni în practica medicală curentă.  Manualul reprezintă o sursă rapidă de informaţii atât pentru studenţi, cât şi pentru clinicieni.”, se precizează în comunicatul de presă oficial remis de editura ALL.

Comunicatul de presă mai precizează despre volum: „Utilizând scheme, grafice, algoritmi şi tabele, lucrarea acoperă fiecare arie a medicinii clinice, incluzând: etiologia şi epidemiologia, fiziopatologia relevantă clinic, semne şi simptome, diagnosticul diferenţial, examene de laborator, tratament medicamentos, recomandări practice.”

Editura ALL – una din primele edituri private din România

„Editura ALL este una dintre primele edituri private din România, cu o experienţă de 25 de ani în piaţa de carte autohtonă, specializată în carte academică şi educaţională.”, informează aceeaşi sursă.

„În momentul de faţă ALL deţine o cotă de 50% din piaţa internă de carte de medicină, având în portofoliu lucrări de referinţă pentru specialişti – Manualul Merck de diagnostic şi tratament, ediţia a XVIII-a, Manualul Merck. 88 de simptome frecvente, Harrison. Medicina cardiovasculara, Harrison. Endocrinologie, EKG în 10 zile, Anatomia omului, Dicţionarul Oxford de Medicină, Farmacologia etc. –, cadre medii şi public larg.”, se arată în comunicat.

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022