Cerneală și stele de Kiran Millwood Hargrave – Volum proaspăt premiat cu prestigiosul Waterstones Children’s Book 2017

Sprinţarei Isabella i s-a interzis să părăsească insula unde s-a născut, aşa că îşi petrece timpul visând la tărâmurile despre care tatăl ei, un cartograf faimos, i-a povestit de atâtea ori. Atunci când prietena ei cea mai dragă dispare în „Tărâmurile uitate“, Isabella se oferă să o caute. Doar ştie să citească hărţile, indiferent cât de complicate ar fi, poate să se ghideze după stele şi e mai mult decât dornică să plece într-o aventură. Lumea de dincolo de zidurile oraşului însă e plină de pericole, iar un demon de foc îi dă bătăi de cap aşa cum nu îşi imagina.Curând, Isabella realizează că nu trebuie doar să îşi găsească prietena, ci şi să salveze insula. Oare va face faţă provocării?

Ce spune The Times despre carte?

„Millwood Hargrave este un nume de care vom mai auzi. Ideile ei sunt originale, iar imaginaţia de care dă dovadă,
impresionantă“

Cine este autorul?

Kiran Millwood Hargrave adoră să scrie, indiferent că este vorba despre poezii, romane sau piese de teatru. Tânăra autoare se poate lăuda cu un masterat în scriere creativă la Oxford University. Cerneală și stele este romanul ei de debut.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.